Private label

Uw bedrijf heeft zijn eigen unieke identiteit, van uw kenmerkende services tot de speciale relaties die u met uw klanten hebt gecreëerd. Nu is het tijd voor u om uw meest waardevolle bezit uw goede naam te bouwen door uw eigen prestigemerk te creëren.

Wanneer u een lijn van een merknaam verkoopt, werkt u aan de bedrijfsactiviteiten van iedereen, behalve die van uzelf, tegen prijzen die het u niet mogelijk maken om uw bedrijf optimaal te laten groeien. Overbelichte professionele merken maken u kwetsbaar, het is gemakkelijk om verkopen te verliezen aan concurrenten die dezelfde producten aanbieden, soms tegen lagere prijzen. Wanneer u uw eigen merk verkoopt, zijn exclusiviteit en klantentrouw verzekerd.

Débé is al vele jaren dè Europese specialist in het leveren van private label inlegzolen, schoenverzorging en schoenenaccessoires. Onze professionaliteit en one-stop-shop aanpak hebben van ons de belangrijkste leverancier gemaakt voor meer dan 50 private label-merken wereldwijd.

Of u nu op zoek bent naar producten in bulk of verpakt geleverd, voor elke vraag bieden wij  verschillende mogelijkheden en diensten. Van het ontwerpen van de insteekkaart tot het drukken van de verpakking, we kunnen de producten behandelen zodat ze volledig geëtiketteerd aankomen, klaar om in de winkel te plaatsen zonder extra handelingen.

De meeste private label-bedrijven hebben aanzienlijke orders nodig om dit niveau van maatwerk te bieden. We maken het voor u beschikbaar mèt zeer redelijke minimumtijden. Zelfs als u net begint, is uw eigen merk gemakkelijk binnen handbereik.

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.