Ervaring

Débé zit al meer dan 65 jaar in de inlegzoolindustrie. We kunnen niet alleen vertrouwen op deze historische kennis, immers de meeste werknemers zijn al meer dan 15 jaar bij ons. Elke medewerker heeft zijn of haar specialiteit, maar dankzij het rotatiesysteem in de werkplaats (productie ?) is iedereen op de hoogte van de verschillende stappen in het productieproces, waardoor een hoge mate van betrokkenheid en trots ontstaat.

Kwaliteitscontrole

Deze jarenlange ervaring is belangrijk om een ​​constante kwaliteit te leveren. Inkomende en uitgaande goederen worden tijdens meerdere fasen van het productieproces gecontroleerd om te zorgen dat de geleverde kwaliteit overeenkomt met de klant.

Grondstoffen

Al het materiaal is zorgvuldig gekozen en met respect voor de wensen van de klant. Waar mogelijk proberen we plantaardig gelooid leer, natuurlijke latex en andere natuurlijke producten te gebruiken.

Ethisch ondernemerschap

Débé streeft naar een positieve impact op het milieu, de consument, onze co-werkers, de gemeenschap en alle leden van de samenleving. Débé brengt producten op de markt die voldoen aan de werkelijke behoeften van onze klanten. We nemen onze verantwoordelijkheden op ten opzichte van het bedrijf en het milieu. We behalen economisch succes en we bieden onze medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving en talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ecologische productie

Recycling, het gebruik van lijmen op waterbasis, het gebruik van natuurlijke producten en de vermindering van transport zijn slechts enkele punten van het ecologisch bewustzijn dat in ons bedrijf leeft. Met constante innovatie proberen we de concurrentie een stap voor te blijven als het gaat om ecologische productie en het lanceren